liesbeth baas energie

Vaak krijg ik de vraag…wat doe je nu eigenlijk in je praktijk voor energetische verbinding?

Ik heb meerdere behandelingen die ik kan inzetten, maar alle behandelingen zijn energetisch van aard. Wat houdt dit nu in? 

Ik werk met energie…huh hoezo, wat, hoe dan? 

Toen ik net was begonnen met mijn praktijk wou ik het zo uitgebreid mogelijk uitleggen, zodat de mensen zouden ervaren wat het inhield en konden voelen hoe bijzonder het is.
Dus ik stak van wal, ging een hele uitgebreide uitleg geven en had totaal niet door dat ik ze allang kwijt was. Mijn passie overbrengen lukte niet altijd. Het was teveel en te onbegrijpelijk voor velen. 

Van je fouten leer je zeg maar😇 

Tegenwoordig leg ik het als volgt uit:

Heb je wel eens dat je ontzettend schrikt omdat je weet dat er iemand achter je staat terwijl je hem/haar niet ziet? De meeste mensen herkennen dit wel. Dan vraag ik, heb je diegene dan aan horen komen? Uuhh nee niet gehoord. Oké heb je diegene dan gezien via een weerspiegeling? Nee ook niet. Goh waarom schrok je dan? Ja dat weet ik niet zeggen ze dan, ik zeg dan je schrok omdat je de energie van die persoon voelde. Nou nee dat is raar zeggen ze dan. Maar vervolgens gaan ze er wel over nadenken en komen er vaak op terug met de vraag…is het dan zo simpel?

Ja zo simpel is het.

Je kent ook vast wel het gevoel als je ergens binnenkomt dat je “weet” dat er ruzie is geweest, terwijl er op dat moment niets meer aan de hand is. Dat is ook de energie die er nog hangt. Je kunt werken met energie, iedereen kan werken met energie. Kijk iemand kan mij leren pianospelen maar ik kom waarschijnlijk niet verder dan het Vader Jacob en dan ook nog zonder veel gevoel. Daar ligt niet mijn gevoel, mijn gevoel ligt in het energetische werk. Ik ben er goed in en doe het ontzettend graag.

Ik maak mensen niet beter, ik help ze een handje op weg. Neem ze een poosje aan de hand en begeleid ze, want iedereen kan het zelf! Elk lichaam heeft een zelfhelend vermogen, alleen heb je soms even een helpende hand nodig. En de naam van mijn praktijk; energetische verbinding staat voor de verbinding tussen mij en diegene die ik op dat moment de helpende hand biedt en voor de verbinding tussen diegene en zijn of haar eigen zelfhelende kracht.

Ook werk ik in mijn praktijk met essentiële oliën die 100% natuurlijk zijn en een therapeutische werking hebben. Ze zijn een enorme aanvulling binnen de praktijk maar zeer zeker ook omdat je ze thuis kunt gebruiken om balans te creëren. Dus als je thuis ook (verder) wilt werken aan je herstel of de oliën wilt inzetten als ondersteuning bij het herstel van een klacht of kwaal of ter emotionele ondersteuning, dan ben je hartelijk welkom voor meer informatie.