verbinding hart en hoofd liesbeth baas

VERBINDING HART EN HOOFD

Heb jij ook zo’n behoefte aan verbinding? Voornamelijk verbinding met jezelf maar vast en zeker ook met anderen, en dan niet op een zakelijke “harde” manier maar door een verbinding met je innerlijk zijn. Vaak wordt er een soort leegte gevoeld…wie ben ik eigenlijk? Waar sta ik voor?

Hoe dichter je bij je innerlijk komt hoe beter de energie kan stromen. Als je in verbinding met jezelf bent, ben je in verbinding met alles wat is (universum) Dit straal je onbewust ook uit, anderen “pikken” dit op en voelen zich prettig bij jou.
Misschien vind je het moeilijk om in deze, toch wel, onzekere tijd waarin veel wat vertrouwen gaf toch behoorlijk anders is geworden te functioneren.

Maar vergeet niet:
Waar je aandacht op gericht is,
Daar gaat je frequentie (energie) heen,
En daar waar je frequentie heen gaat,
Is je punt van aantrekking,
En wat je punt van aantrekking is,
Zal je leven worden.

Dus ook bij niet zulke fijne dingen…
Doordat jij ze steeds blijft herhalen en toevoegt aan je verhaal (leven) blijven ze…
Komen ze steeds weer…

Als je de drum blijft slaan van de dingen die fout gaan, dan zullen er nog meer dingen fout gaan. Het universum wil je gewoon heel erg graag laten zien wat er actief is in je frequentie. Het kan als een soort “straf of samenzwering” voor je voelen. Dan zeg je jeetje zeg wat kan er nog meer fout gaan? Oooh zegt het universum we hebben nog genoeg, er is meer dan genoeg, er is nog veel meer dan je tot nu toe hebt binnengelaten. Blijf die drum maar slaan en dan zullen we je laten zien hoe creatief we wel niet zijn!

Dus welke drum wil jij slaan?
Ik zou het wel weten hoor, heel erg graag de drum van positiviteit, richten op de mooie en fijne dingen van het leven… ze zijn er zeker hoor!
Heb je daar nu moeite mee omdat je zo’n ontzettend vol hoofd hebt en niet meer voelt hoe het ook zou kunnen? Of ben je zo moe dat je niet meer weet hoe je alles zou kunnen doen? Ben je super gestresst en maalt alles door je hoofd en je lijf? Wil je graag de VERBINDING weer voelen tussen je hoofd en je innerlijk zijn?

Dan zou je een kunnen overwegen om een afspraak te maken voor een behandeling.
Ik zorg voor een fijne rustige sfeer waarin jij totaal kunt ontspannen en waardoor je ruimte en rust in je hoofd en je lijf krijgt.
De behandeling gaat geheel op intuïtieve wijze en zal een combi zijn van Acces Bars, Aura Healing en Aroma Therapie, geheel afgestemd op JOUW ZIJN ❤️
Liefs Liesbeth